Trotse mama

Blue point poesje

blue mitted poesje

Geboren

Op 3 maart 2018 zijn er 2 prachtige meiden geboren. 1 klein blue mitted poesje en een blue point poesje. Beide dames maken het goed. Ook Indy is wederom weer een geweldige rustige geduldige moeder

28 December 2017

Ik voel me heerlijk vandaag. Ik lijk te zweven en vindt iedereen en alles super leuk. Ik voel vlinders in mijn buik. Ik denk dat ik verliefd ben. Ik mocht vandaag op date naar Colletto's Mc Queen. Of beter gezegd Binkie. Ik ben vorig jaar ook bij hem geweest en ik vond het geweldig. Ik was op slag verliefd. En vandaag mocht ik weer naar hem toe. Nadat ik afscheid heb genomen van Luna en Hope ging ik met mijn mevrouw mee in de auto naar Purmerend. Want daar woont hij..... De liefde van mijn leven. Toen ik boven kwam begroette hij mij direct al met een luide kreet. Hij vond het net zo leuk om mij te zien als ik hem. Jeetje wat heb ik hem gemist. Ik moest wel eerst even zijn huis inspecteren. Ik was zo blij hem weer te zien.  Hij was echt nog net zo lief en mooi als destijds. En voor ik er erg in had knuffelde Binkie mij.

Mijn mevrouw was gerustgesteld en is naar beneden gegaan om koffie te drinken. Ze vertelde mij dat ik mocht blijven logeren en dat ze me na een weekje weer zou komen halen. Ik weet niet of ik dan nog wel mee wil.

De hele week heb ik het naar mijn zin gehad. Binkie was erg romantisch en liet me steeds blijken dat hij me aantrekkelijk vindt. En elke avond lagen we dicht tegen elkaar op de krabpaal en vielen we al knuffelend in slaap.

En ja hoor na een week kwam mijn mevrouw mij weer halen. Hoe leuk ik het ook heb gevonden bij Binkie, ik wilde toch ook weer heel graag met mijn mevrouw mee naar mijn andere personeel en naar Luna en Hope.


28 December 2017

Ik voel me heerlijk vandaag. Ik lijk te zweven en vindt iedereen en alles super leuk. Ik voel vlinders in mijn buik. Ik denk dat ik verliefd ben. Ik mocht vandaag op date naar Colletto's Mc Queen. Of beter gezegd Binkie. Ik ben vorig jaar ook bij hem geweest en ik vond het geweldig. Ik was op slag verliefd. En vandaag mocht ik weer naar hem toe. Nadat ik afscheid heb genomen van Luna en Hope ging ik met mijn mevrouw mee in de auto naar Purmerend. Want daar woont hij..... De liefde van mijn leven. Toen ik boven kwam begroette hij mij direct al met een luide kreet. Hij vond het net zo leuk om mij te zien als ik hem. Jeetje wat heb ik hem gemist. Ik moest wel eerst even zijn huis inspecteren. Ik was zo blij hem weer te zien.  Hij was echt nog net zo lief en mooi als destijds. En voor ik er erg in had knuffelde Binkie mij.

Mijn mevrouw was gerustgesteld en is naar beneden gegaan om koffie te drinken. Ze vertelde mij dat ik mocht blijven logeren en dat ze me na een weekje weer zou komen halen. Ik weet niet of ik dan nog wel mee wil.

De hele week heb ik het naar mijn zin gehad. Binkie was erg romantisch en liet me steeds blijken dat hij me aantrekkelijk vindt. En elke avond lagen we dicht tegen elkaar op de krabpaal en vielen we al knuffelend in slaap.

En ja hoor na een week kwam mijn mevrouw mij weer halen. Hoe leuk ik het ook heb gevonden bij Binkie, ik wilde toch ook weer heel graag met mijn mevrouw mee naar mijn andere personeel en naar Luna en Hope.


zwangerschaps hormonen!!

Momenteel ben ik 4,5 weken in verwachting. Ik moet jullie heel eerijk zeggen dat ik erg last heb van mijn hormonen. Ik ben dit keer alleen in verwachting en Luna en Hope snappen daarom niet hoe ik me voel. Regelmatig voel ik me misselijk en moet ik spugen. Ook ben ik moe...heeeeel moe. Spelen wil ik wel, maar niet zoals anders. Ik moet er van bij komen. Hope zit in haar pubertijd en is gewoon vervelend. Als ik lig te slapen en heel per ongeluk mijn staart beweeg, dan springt zij er boven op. Als ik mijn pootjes wil strekken en een hapje ga eten, dan springt ze me op de rug. Ik ben heel eerlijk..... Ik wordt er chagrijnig van. Ik vind het wel heel fijn om bij mijn personeel te liggen. Meestal ga ik in het midden van 2 personeelsleden liggen en met een beetje mazzel zijn er dan 2 handen die mij kriebelen. Ik spin dan heel hard zodat ze weten dat ik het heel erg lekker vindt en dat ze vooral niet moeten stoppen. Dan hebben we nog de blaffers. De blaffers zijn het ergst. Als mijn mevrouw op de bank gaat zitten en ik mij dan bedenk hoe ik het gunstigs bij haar kan gaan liggen dan liggen de blaffers al op haar schoot alvorens ik ook maar een sprongetje kan wagen. Meestal wacht ik heel even en dan laat ik me goed horen. wie denken zij wel dat zij zijn??

Ik kan mij nog herinneren van de vorige keer, dat ik boven op de slaapkamer van mijn mevrouw ging liggen. Daar ligt het heerlijk rustig. Er is alleen 1 probleem. Ik mag daar nu nog niet naar toe omdat mijn kraambed er nog niet staat en ze wil mij niet op het bed hebben. Maar daar heb ik geen boodschap aan. Enig idee hoe vaak de deur naar de gang open gaat? nou ik wel. Ik glip dan heel voorzichtig langs de deur en vervolg mijn weg naar boven waar ik een heerlijk plekje op 1 van de 6 kamers boven kan veroveren.

Ik ben nu op de helft. Ik kan mij nog herinneren dat ik me de laatste weken van mijn zwangerschap meestal wel beter voel. Ik hoop dat dit snel gebeurt.
Voor nu welterusten en ik hoop u gauw weer te spreken

Groetjes Indy