In memoriam Biggles Luna

Luna is geboren op 17 december 2010 bij Cattery Biggles. Luna is in maart 2011 bij ons komen wonen. Smoorverliefd op het eerste gezicht. Luna is prachtig maar bovenal erg lief. Luna heeft '' The Looks'', The Charmes en de Elegantie van een echte diva. Luna is inmiddels gesteriliseerd nadat zij met een keizersnede is bevallen in maart 2017.


Biggles LunaEllegante Luna's Hope

Hope is een blue mitted  poes en geboren op 21 maart 2017. Hope is de dochter van Indy en blijft gezellig bij ons wonen. Hope is een een ragdoll die zich als een echt hondje gedraagt. Hope volgt ons overal waar we ook gaan. hope houdt niet van stilte en praat de gehele dag. Een echte vrijdoos

Ellegante Luna's Hope

Senna van de cavino's

Senna is onze Cavelier King Charles en is geboren op 17 juli bij Kennel van de Cavino's. Senna is een echte schoothond en grote vrienden met Hope en Indy.

Senna


Mila van de Matthewies

Mila is een shih tzu en geboren op 6 november 2014. Mila is grote vriendinnen met Hope. Hope begrijpt de hondentaal en Mila de kattentaal. Een mooiere duo is er niet

Mila

Mila
  • In Memoriam Boris

Mijn allergrootste kleine vriend Boris. Boris is in september 2016 overleden op 12 jarige leeftijd. We missen hem nog elke dag. Nadat Luna in 2011 bij ons kwam was het eerst oorlog met Boris. Later werden zij de grootste vrienden. Behalve als Luna een nestje had, dan was Boris niet welkom.

Boris

Boris